Steenbergstraat 4, 9230 Wetteren – Kwatrecht
09 231 13 01
0478 56 09 99

Eternit – Een betrouwbare vakman voor jouw dakwerken!

Een nieuw dak is een grote investering en een doordachte keuze die het uitzicht van je woning voor de komende decennia bepaalt. Geen wonder dus dat je met een professionele en betrouwbare dakdekker in zee wil gaan. Je wil toch zeker zijn van een goede plaatsing zodat je jarenlang van je renovatie of nieuwbouw kan genieten?

Eternit is fier op haar kwaliteitsmerk Top Team Pro: een label dat garant staat voor degelijkheid en vakmanschap. Waarom zou je kiezen voor een Top Team Pro dakdekker? Ontdek jouw voordelen!

Wat is Top Team Pro?

Eternit is een sterk merk dat een groot belang hecht aan kwaliteit en vertrouwen. Niet alleen worden al onze producten met veel zorg en precisie geproduceerd, ook de plaatsing ervan vereist vakmanschap. Daarom onderscheiden we professionele dakdekkers met het Top Team Pro label.

Enkel vakmannen voor wie kwaliteit een prioriteit is, mogen toetreden tot onze groep van professionele dak-experten. Zo ben jij zeker van een ervaren dakdekker voor jouw renovatie of nieuwbouw.

Jouw voordelen

Kiezen voor een bekroonde Top Team Pro dakdekker geeft jou heel wat voordelen, want hij …

  • … is verbonden aan Eternit en werkt bijgevolg met kwaliteitsproducten. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.
  • … draagt het Top Team Pro label en wordt dus ondersteund door Eternit. We geloven dat onze dakdekkers de kwaliteit en afwerking bieden die voor jou belangrijk is.
  • … mag jou 5 jaar extra plaatsingswaarborg geven bovenop de standaard plaatsingsgarantie van 10 jaar.

Dakwerken Coussee draagt het Top Team Pro Label van Eternit!

Leave a reply