Steenbergstraat 4, 9230 Wetteren – Kwatrecht
09 231 13 01
0478 56 09 99

Gevelbekleding

Bij een project ‘gevelbekleding’ heeft de klant de keuze uit verschillende  uitwerkingen: leien – sidings – cederhout – rockpanel

Door het ruime aanbod van Eternit-leien in zowel kleur als formaat  kan DC zijn klant een mooi totaalpakket aanbieden waarbij gevelbekleding en dak een perfecte continuïteit vormen. Naast het esthetisch voordeel heeft de Eternitlei ook een uitstekende weerstand tegen storm en wind want elke lei is verankerd.

Indien de klant opteert voor een siding-gevelbekleding kiest DC ook hier voor het karaktervolle gamma aangeboden door Eternit. Doordat de stroken zijn vervaardigd uit vezelcement zijn ze uiterst duurzaam en milieuvriendelijk. De klant kan kiezen uit ‘houtnerf’ of ‘lichtgestructureerde’ sidings, die samen met een uitgebreid pallet standaardkleuren ook hier een mooie continuïteit brengt tussen dak en gevel.

Als cederhout de voorkeur van de klant geniet, kan DC ook hier perfect voldoen aan de eisen van hun opdrachtgever. Het totaalconcept van ceder-gevelbekleding met een mooi uitgewerkt dak is ook een plaatje om ‘u’ tegen te zeggen.

De klant kan ook de gevelbekleding van Rockpanel opteren. Door hun ruim aanbod in vele kleuren en verschillende designs kan DC ook daarin een mooi concept uitwerken. Rockpanel plaatmateriaal is ongevoelig voor vocht, niet richtingsgevoelig en licht waardoor het gemakkelijk verwerkbaar is.

Klik op de afbeeldingen om de slideshow te starten